dimarts, 10 de gener del 2012

La Generalitat ajorna indefinidament la subvenció a les escoles municipals de música

La Generalitat ha ajornat “sine die” el pagament de 112 milions d’euros a diferents ajuntaments per subvencionar les llars d’infants i les escoles de música municipals. El Departament d’Economia ha confirmat que el fet es deu a un problema puntual de tresoreria que ha obligat cada departament a endarrerir tot el que no era prioritari.
L’ajornament d’aquest ajut a les llars d’infants i a les escoles de música municipals se suma a la retallada pressupostària que ja van patir a l’estiu i que el Departament d’Ensenyament els va comunicar quan el curs ja s’havia tancat.
El Departament d’Economia defensa que té de termini tot el curs escolar actual, és a dir, fins a l’estiu. Però els municipis afectats asseguren que fins ara aquesta subvenció l’havien rebuda sempre al novembre.
El cost de les llars d’infants i de les escoles de música el cobreixen entre la Generalitat, els ajuntaments i les famílies.
La Generalitat paga a curs vençut, així que ara hauria hagut d’abonar als ajuntaments la seva part corresponent al curs 2010-2011.
En total, 112,2 milions d’euros per cobrir 88.660 alumnes, una xifra inferior a la del curs anterior, quan es van destinar 114,2 milions a menys alumnes, 83.109.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada