diumenge, 25 de març del 2012

La coral Orereta d’Errenteria visita Manlleu

Una seixantena de nens i nenes d'entre 12 i 18 anys arriben el dijous per compartir escenari amb el grup de cant coral de Manlleu el proper dissabte dia 17 de març

Aquesta visita s'emmarca dins un programa d'intercanvi iniciativa del Departament de Cant Coral de l'Escola Municipal de Música de Manlleu dirigit per Buia Reixach. Aquest dijous dia 15 de març arriben a Manlleu una seixantena de nens i nenes de la Coral d'Errenteria, que faran estada en cases dels alumnes de l'escola de Música de Manlleu. Més endavant, concretament els dies 28, 29, 30 d'abril i 1 de maig serà tot el grup de cant coral de nivell mitjà de l'Escola de Música de Manlleu (40 nens i nenes) els qui es desplaçaran al País Basc.

El divendres a les 19h es farà la rebuda oficial del grup a l'Ajuntament, a la sala de plens l'alcalde, Pere Prat, i el regidor de cultura, Àlex Garrido, donaran la benvinguda a la coral.

El dissabte al vespre a l'auditori Roca del Museu del Ter tindrà lloc l'intercanvi de cant coral. El director de la Coral Orereta és Imanol Elizasu, la directora de la Coral de l'Escola de Música de Manlleu, Buia Reixach i la pianista que acompanyarà les dues corals el dissabte dia 17 serà Núria Serrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada