dijous, 7 de març del 2013

Manlleu prepara els actes de La nit (en)cantada


Manlleu, | Dissabte 27 d’abril es farà la segona edició de La plaça (en)cantada. Aquesta vegada, quan ja fa un any que un miler de nens i nenes van estrenar la plaça Fra Bernadí, serà una versió que s’anomenarà La nit (en)cantada i es vol que els comerciants hi tinguin una implicació molt especial.
El regidor de Cultura, Àlex Garrido, en va donar detalls aquest dilluns al Consell de Cultura de la ciutat. Garrido ha explicat a Ràdio Manlleu que l’activitat fusionarà “la cultura, la música, el teatre o la gastronomia”.
Es preveu que el carrer Enric Delaris aculli un espai gastronòmic, amb menús pactats amb els restaurants de la ciutat, que s’anomenaran menús encantats. A banda, hi haurà una versió del pop-up ExPress i també es preveu fer l’obertura d’un local, el de Can Mataró, que acollirà sorpreses.
Per la mateixa època es posarà en marxa una nova campanya als aparadors dels comerços de Manlleu, de nou anomenada ‘Manlleu t’enamora’, i en què a banda de la decoració també hi haurà altres elements inesperats. Els actes, que a hores d’ara s’estan acabant de perfilar, els organitzen de manera conjunta les àrees de Promoció Econòmica i de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada